onsdag den 25. januar 2012

Køge Politi-farveblinde og raceblinde?

Retssikkerheden i Danmark er væk, ihvertfald hvis du sammen med 200.000 andre, har en listehund, eller blanding deraf,selv hvis den er født før 17 marts 2010
Dog er du heller ikke sikker ,selvom din hund er af lovlig race, hvis den har lighed med en listehund, og du ikke kan bevise den race eller blanding der er i den.

Flere og flere hundeejere oplever, at politiet tolker loven, præcist som det passer dem, hvilket bla har medført til aflivninger, der så senere i retten har frikendt hunden...men der er det jo desværre for sent, og ejerne står med bøder for ophold på hundepensionat, der kan få urimelige højder

Den seneste sag, omhandler en hund der har bidt
Dem der var ofre, fik taget et billede af hunden, og derpå kørte rundt i området for at finde den.
De betegnede den som muskelhundeagtig
(her må jeg lige påpege der er mere end 40 racer der går under den beskrivelse)

De fandt så en have, der har et hegn på 2 meter der indhegner den, og derinde så de en hund, og sagde derpå til politiet at de havde fundet den.

Ejeren får besøg af adfærdstræner samt politi fredag, med henblik på vurdering og evt aflivning
Ligetil ikke sandt? NEJ!!!

Den hund de har taget billede af, som angreb dem er af farven FAWN, mens hunden de beskylder for det er BRINDLE
Ud over det er det absolut IKKE rimeligt at der kommer adfærdstræner over, når den ikke har gjort dette!!
Overvej at politi og adfærdstræner kommer og bedømmer din hund, trods den ikke har gjort noget, blot fordi politiet ikke vil anerkende de tog fejl?

Billedet herunder er privatfotos fra Lasse UniQue Amstaff's Bøgvad der har lagt det ud for at illustrere farveforskellen.
Der er altså ikke tale om den hund der angreb.Politiet nægter at anerkende, at der er tale om 2 forskellige hunde, og endda også af 2 forskellige racer!!!
Dette trods at der er en raceekspert ind over

Mener du at det er rimeligt, at politiet kan lukke øjnene for beviser, der netop viser forskellen??

Politiet er ikke uddannede raceeksperter, men åbenbart heller ikke farveeksperter, alligevel går de ud og agerer som om de er.
Måske DU er den næste?

4 kommentarer:

 1. Hvis den historie er sand, så er det vildt- hvis de står med et billede som tydeligt ikke er den hund. ærligt så tror jeg ikke på historien- men bøjer mig gerne i støvet hvis der findes dokumentation for at den er sand.

  SvarSlet
  Svar
  1. hvsi jeg kan å fat på omtalte billede, sender jeg det da gerne til dig...men du er jo anonym;O)

   men billedet eksisterer skam tro mig

   hvad skulle jeg få ud af at skrive en and?

   ja jeg er imod hundeforbuddet, men jeg er en af de mange der overholder den, men desværre hver dag ser politi, almene borgere mv udnytte loven

   Slet
 2. det er jo fuldstændigt... nej, jeg har ikke ord for det! Man skulle jo næsten tro, at politiet NYDER at sende hunde til aflivning?!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tror mere det ligger i at christiansborg da det blev gennemført, lagde pres på politiet, men så sandelig har politiet også sine fejl såsom uvidenhed vedr racer, hvilket jo er et vigtigt element i dette

   Slet