torsdag den 15. december 2011

Kamphundens sande historie

Kamphund


Først og fremmest er kamphunde dyremishandling i højeste potens og ikke kun bestemte racer der bruges inde for det område. Alle hunde kan blive kamphunde det er blot et spørgsmål om at mishandle hundene nok. Når det nu er sagt så lad mig introducere dig ,kære læser, til hvad der må defineres som hundehelvede. Kig på billedet igen. Det er ikke folk der elsker deres hunde der gør det


De starter i en relativt ung alder med at mishandle dem og smide dem ind til større og stærkere hunde så de derved skaber et drive i deres overlevelsesinstinkt,men det er ikke alt. De bliver banket,sultet hængt op i træer og andre afskyelige ting for at gøre det, der skulle være deres bedste ven, glade.


Hvis en hund når så langt at den bliver champion vil der oftest ske det,hvis det er en tæve, at hun bliver tvangsparret og overbreedet. Da disse hunde har aggressioner mod andre bruges der normalt en konstruktion hvori hun fastspændes så hanhunden kan voldtage hende gang på gang og dette vil være resten af hendes liv. Nogle får også hevet tænderne ud og bliver brugt til sparring af nye hunde, så de ikke skader dem for meget. De svage hunde kan også risikere at ende som bytte for en af de hunde der vinder kampen. Dette betragtes som en belønningsmetode, og øger hundens "glæde" ved kampene.


Deres leveforhold er kritiske for at sige det mildt. De lever i små bure,lufteture er sjældne og menneskelig kontakt ikkeeksisterende. Dog er alt håb ikke ude for disse hunde, hvis deres ejer en dag blev taget af politiet. Michael Vick der havde en dogfighting camp blev taget af politiet og af 45 hunde blev de 22 dødsdømt af alle internater undtagen Dogtown, der har dedikeret sit sted til hunde og andre dyr. Gennem hårdt arbejde og en masse kærlighed er disse hunde blevet omvendt og de fleste er kommet ud og bo i familier. Nogle vil være for skadet af den brutale behandling men de får lov til at blive boende i Dogtown indtil de dør en naturlig død.


Så næste gang i råber kamphund så tænk jer lige om en ekstra gang. Man skal være et sygt sygt menneske hvis man synes det er fedt at hunde slås for at overleve selv


Jeg har blot remset et par af de ting op der gør dem til kamphunde men læs det nedenunder der giver et bredere billede


læs evt denne artikel

et uddrag


The True Cruelty of Dog Fighting: What is dog fighting and why is it such a bad thing? Dog fighting is a brutal, vicious, heinous crime, animal abuse at its absolute worst. It is often associated with other illegal activities involving drugs, weapons, gambling. · The most aggressive male and female fighters are bred, sometimes forcefully.


· Training is rigorous using tread mills, often with smaller caged animals as bait. Dogs are also forced to swim for hours at a time in a pool or run behind a vehicle to build stamina.


· They spend their lives on the end of a heavy chain, often half of the dog's weight, to build neck strength.


· As early as four months of age the dogs are forced to begin "rolling" -- an abbreviated, controlled fight to find out if the dog has the fighting spirit.


· All the fights are brutal; dogs are encouraged to inflict as much damage to an opponent as possible. A dog fight can be short, if an opponent is quickly defeated, or as long as two hours ending in death, sometimes for both exhausted, bloody, injured dogs.


· Dogs that don't win often are brutally killed on the spot by hanging, drowning, strangling, electrocution, shooting or in other inhumane ways.


· Daily life is cruel, too. Often the dogs are kept in remote areas tethered to a 30 lb. heavy-gauge chain locked onto a 4" wide heavy collar. (Necks rubbed raw or embedded collars are common.)


· The water source is a dirty bowl filled with rain; so water, when available, is always filthy. For some, food may come only once or twice a week. Houses often are plastic or metal barrels with jagged doorways and little or no bedding.


· Because this activity is so underground, veterinary care is minimal. "Stop the bleeding and get back to the ring" is the rule, according to HSMO Animal Cruelty Investigators.


· Many dogs suffer from multiple wounds and scars; some have torn or missing ears; some are missing limbs. One dog from this rescue has no lips, her teeth perpetually showing.


Husk i øvrigt at kamphund ikke er en race men et begreb. Således bruges bla schæfere og chihuahuas som kamphund i usa og mexico
kamphund
kamphund

28 kommentarer:

 1. det er grusom at se hunde sådan hvad for folk til det jeg giver vores et knuz de har det godt og hård straff for det her

  SvarSlet
 2. jeg håber at kamphunde og andre dyr der lider ville vende sig og overfalde dem der gør det så de bliver bidt halvt i hjæld så de kan føle hvad det er de gør føj for satan de er jo farligere end kamphunde søde vovse vend dig om og jeg vil næsten sige dræb dem der mishandler skammeligt at nogen kan være sådan

  SvarSlet
 3. de sindsyge menesker burde blive skudt

  SvarSlet
  Svar
  1. Burde få en medalje, Få at have smadret sådan et sygt dyr i hovedet.

   Slet
  2. det jo ikke hunden der er syg, det er ejerne... at du kan skrive en sådan ting er intet mindre en skammeligt. men du må jo være en af de syge ejere jo.

   fy for fanden

   Slet
  3. altid den der er i den anden ende af snor der er skyld i det hunden opdrager jo ikke sig selv tænk at udsætte et dyr for sådan noget de skulle selv have samme tur fy for satan siger jeg bare

   Slet
 4. Det virkelig for syndt og se de stakkels hunde blive behandlet så dårlig. Det ikke iorden jeg har selv en kamphund hvilke betyder at det er min aller bedste ven. Jeg synes dem som opdrager deres hunde dårligt burde fä en straf ikke ved at ejerens hund sku angribe men et dom på at have mishandlet. Jamen hvis de ikke kan finde ud af at have en hund skal de da ikke have et. Alle har følelser og kærlighed bar fordi de er hende skal man ikke tro de er ens slave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du en kamphund ???? Så er du en af dem der gør dette mod din hund...... Føj..... Nu er kamphund jo altså ikke en RACE...... Håber for guds skyld du har skrevet forkert.....

   Slet
 5. Den pure sandhed desværre :-( Og dé syge væsner der skader dyr, bør straffes!

  SvarSlet
  Svar
  1. straffes? er de mænd skal de hænges op i deres nosser så ka de hænge der i 6 dage og så skal de slås mod hindanden den 7. dag, og sådan køre det ellers bare, er det derimod kvinder ka de bare få sparket en pæl op i K*SSEN og så ka de gå med den.

   Slet
 6. Der burde gøres mere mod den slags svineri...

  SvarSlet
 7. Jeg er helt enig med Jer andre herinde, håber at karmaloven træder i kraft overfor de.... (strøget af cencuren) og det begreb der kaldes kamphunde er da til at kaste op over. Jeg under dem også hjertens gerne en kugle for panden de er ikke bedre værd, men lad os holde focus på hvad der foregår, bliv ved med at "råbe op" og selv om billederne er hjerteskærende er de desværre også nødvendige, de taler deres eget tavse vidnesbyrd, og til Jer der har en "kamphund" og alle andre, kys og kram dem, og når jeg møder Jer skal i også få et kærlig klap og rosende ord for dejlige det er I.

  SvarSlet
 8. Svar
  1. hvor er det usaglige?? det er sandheden.læs evt michael vicks fighting dogs

   Slet
 9. Hvem kommer for at se det?
  Hvor er kampene?
  Det må kunne optrævles!
  Stikkes!
  Stoppes!
  FØJ FOR DEN LEDE!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg undrer mig også over at de ikke kan stoppe det og finde ud af hvor det sker..
   Jeg ved at politiet har været ude og stoppe en hundekamp, som skulle til at starte på sjælland.. For jeg var til det kræmmermarked hvor de mødtes først.
   Men hvorfor holder de ikke øje med dem de stoppede f.eks. der.. For jeg ved at de i hvert fald stadig avler hunde, og det burde de ikke have lov til.

   Slet
 10. muskel hunde* der ikke noget der hedder kamphunde .....

  SvarSlet
  Svar
  1. hvcis en hund misbruges til kamp uanset race er det en kamphund

   Slet
  2. Muskelhunde ?????
   ALLE hunde har muskler, selv min kat har muskler..Hmm det gør den måske til en kampkat ?
   Jeg giver Theresa ret. Alle hunde uanset race, der bruges i hundekampe, er kamphunde, netop fordi de er trænet til at angribe.

   Slet
 11. også derfor en lov og kørekort og tjek en gang om året med den hun man får lov at købe og er egnet til så tror jeg mange hunde vil skånes for grusom svineri og mishandling
  og en ting mere muskelhunde er stærke hunde og kamphunde er et begreb de for på grund af de trænes til kamp svineri

  SvarSlet
 12. Folk der finder på at deres hunde skal bruges til dyre mishandling er folk der selv burde prøve det. De skal ikke lade deres frustrationer gå ud over hundende og det er lige før jeg vil gå så langt at man kan sige de skal bankes af rockere indtil de ikke går. Jeg fatter stadigvæk ikke hvorfor folk gør det og jeg har aldrig forstået det. Jeg kender en der har det de kalder for en kamphund, der har han lavet en aftale med kommunen han bor i at de skal komme nogle gange om måneden og tjekke til den, det gør de og med den grund har han lov til at beholde den.
  Folk der gør dette med hunde er dem der skal have lov til at mærke følelsen af at få strøm gennem testiklerne. Jeg ved udemærket godt det ikke kun er mænd der gør det. Men der er flest mænd der gør det. Det er ligesom hvis en mor og en far dræber deres datter, så går det værst ud over manden fordi han er en mand. I disse sager for folk jo kun bøder mens dyrene bliver aflivet, det er ligefør det er dem der skulle aflives og så genoplives. Sorry, men det er min holdning, om den er kold eller ej, så er det den..

  SvarSlet
 13. da jeg så disse fotos af hunde der var skambidt efter slagsmål med ander hunde fik jeg helt ondt af dem men dem der gør det over for deres dyr skylle selv have samme tur og helst mere til de skue selv prøve at være hund det har de bedst af altså menneskerne

  SvarSlet
 14. http://www.hundegalleri.dk/forum/Generel-diskussion/548208-____mangler_ord

  SvarSlet
 15. det her er slet ikke noget som burde kunne udføres af et menneske men på den anden side det kan heller ikke være mennesker der har gjort dette ... :(

  SvarSlet
 16. da jeg så billederne af de hunde som har været brugt i kamp, der blev jeg sq gal og ked :(
  ejerne burde igennem samme tur og ja som i andre siger det skulle være meget være mod ejerne og hundene skulle have lov til at mishandle dem som de har gjort mod hundene!!!
  sender al min kærlighed til de hunde <3 <3 <3

  SvarSlet
 17. Puha bliver helt Dårlig Kan ik sige så meget er i chok efter det jeg har set og læst.

  SvarSlet
 18. Mit hjerte græder - gid Gud vil give de mishandlere hvad de fortjener når deres tid er forbi...og gid de små hunde må løbe frit på en blomstereng <3

  SvarSlet
 19. Jeg synes menesker kan være de mest forfærdelige og modbydelige uhyre på denne planet !!!!!!!! Man skal fandme have et brist i hjernen når man kan behandle dyr på denne grusomme måde. Stakkls dyr som er så hjælpeløs :-(
  Håber de svinn får en velfortjent straf og bliver sat bag lås og slå for evigt ! De skulle faktisk have af samme omgang.
  Dyr er lebende væsner <3
  Jeg bliver så ked af det når jeg ser dyremishandling - forstår virkelig ikke hvordan man kan gøre den slags grusomheder !!!!!!!! Man er bare et sygt, sygt, sygt menneske !
  Vil ønske man kunne redde alle dyr som blev mishandlet og give dem et bedre liv - det har de virkelig fortjent. Hvordan kan man gøre dette forstår virkelig ingenting af denne syge verden vi lever i !!!!:-(
  Håber de stakkels små dyr / hunde får hjælp og bliver fjernet fra denne grusomhed- et bedre liv har de hvertfald fortjent.
  Ingen dyr skal mishandles !!!!!!!!!! Vil jeg gerne skrive under på.
  Mit hjerte græder :-( <3 Red de stakkels hunde <3


  SvarSlet