mandag den 30. september 2013

Til fordel for dyreværnet

Denne er fundet på min facebookside, muskelhunde skal forblive iDanmark
 http://www.facebook.com/MSFIDdk , og sådan et initiativ skal selvfølgeligt spredes
Kontakt er nederst

Hej allesammen.
Jeg er vild med at gøre en forskel. I sær når det handler om vores dyr. Derfor har jeg besluttet mig for at indsamle foder, tæpper, kurve, legetøj osv. fra alle Jer, og donere det til Dyreværnet, som gør en kæmpe forskel for vores dyr. Og det er alle dyr store som små. Alt kan bruges.

Jeg sender et billede den dag jeg donere det til Dyreværnet, som bevis for at Det er blevet doneret og ikke solgt videre. Jeg henter gerne på jeres adresser, i må gerne levere det og jeg betaler gerne Porto nu hvor det kommer til at gå til en god sags tjeneste. Jeg håber på, at mange af Jer vil støtte op om det. Jeg har allerede samlet en sort sæk og håber det bliver til meget mere. Jeg vil senere dele flyers ud og hænge sedler op rundt omkring så folk kan kontakte mig, hvis de ønsker at donere noget til vores alle sammens helte, Dyreværnet.
Håber på opbakning.
Mvh. Katrine Poder.

KONTAKT


billede er fra

2 kommentarer:

 1. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlet
 2. Jeg er repræsentant fra Iowa Lutheran Hospital i Iowa City, USA. Jeg har fået mulighed for at administrere hospitalet på internettet, hvordan vi arbejder, og at vi igen er begyndt på året for køb og salg af menneskelige organer f.eks. nyre, hvis du er derude interesseret i dette tilbud, så tøv ikke med at kontakte os på nedenstående email: Vi kompenserer vores donorer med god penge og Vi er specialister i organer Kirurgi, og som donor er der ingen risiko i det.
  Og det her er vores email:
  iowalutheranhospital@gmail.com
  Du kan også ringe eller kontakte os på whatsapp +1 929 281 1248

  SvarSlet