fredag den 25. januar 2013

Advarsel til hundeejere i Holstebro

Af Charlotte AnderssonJeg vil personligt gerne komme med en opfordring og advarsel til hundeejere af visse typer hunde, der bor i Holstebro eller hører under Holstebro politikreds - flyt derfra i en fart. !

Der er desværre en betjent i den kreds som ikke har læst noterne til hundeloven, hvor der klart står skrevet; " Som anført ovenfor lægger Justitsministeriet vægt på, at forbudsordningen må håndhæves på en smidig måde, således at der ikke bliver tale om en form for forfølgelse af hundeejere." Eller også har han en personlig agenda imod de hunde.

Desværre har vi haft rigtig mange sager fra Holstebro og der er uden tvivl efter min og andres overbevisning, tale om forfølgelse og chikane. Derudover er de "bedømmelser/vurderinger" som betjenten kommer med helt groteske. F.eks. "Hunden har en lang og slank snude, så det må være en Amstaff". Jeg ser igen og igen at ejerne/besidderne bliver trængt op i en krog og tvunget til at skrive under på et hjemmestrikket stykke papir, som giver betjenten "ret" til at kører hundene direkte til aflivning. Der er INGEN hjemmel i nogen lovgivning i Danmark til at bruge sådan et stykkke papir eller tvinge folk til at skrive under.

Ydermere ser jeg i stort set alle de sager som den betjent er involveret i, at betjenten leger dommer og jurist og kommer med fuldstændig hovedløse selvopfundende paragrafer og regler, som der ikke findes i hundeloven, eller andre lovgivninger for den sags skyld.

Vi har som skrevet haft en del sager fra denne Betjent/kreds, men betjenten har selv erkendt overfor både os og dyrlægerne at han egenhændigt har sørget for over 40 aflivninger af disse typer hunde. Jeg er ikke klar over om han har en rekord, han går efter eller hvad der ligger til grund for den hets, som tydeligvis foregår. Men på baggrund af de handlinger og den måde som tingene foregår på i den kreds, må jeg kraftigt advare hundeejere af hunde over 15 cm og af et vist udseende, og jeg anbefaler at man flytter fra det område i en fart. :(

I noterne står også skrevet:
"Politiet er ved behandlingen af en sag efter hundeloven underlagt det almindelige forvaltningsretlige proportionalitetsprincip, hvilket indebærer, at der ikke må træffes mere indgribende afgørelser end nødvendigt."

2 kommentarer:

 1. Jeg har talt med en politi leder af politistation her i Holstebro. Han kender ikke til episoderne, men vil gerne have noget konkret, som han kan undersøge.

  SvarSlet
  Svar
  1. det lyder rigtig godt
   håber du kan komme igennem hvor andre ikke kan

   Slet