torsdag den 26. april 2012

Til rette vedkommende som sidder med denne ulykkelige sag af Theresa Maja Sørensen

UPDATE 27 APRIL 2012
CUBA BESTOD ADFÆRDSTESTEN OG ER HJEMME HOS SIN EJER IGEN
VI ØNSKER STORT TILLYKKE


Billedet er venligst udlånt af Theresa fra gruppen, som du kan finde her

Jeg er nødt til at skrive til jer, da jeg intet forstår i denne sag.
I har taget Richardt Guldborgs hund, Cuba, væk fra ham på den mest grusomme måde. I anholder både mand og hund på en falsk anklage og jeg er i den grad både vred og frustreret over den måde I har behandlet dem begge på.

Nu skal I høre lidt om hvordan Cuba er:

Cuba har jeg kendt siden han var ganske lille bitte. Han har i det meste af hans liv boet hos Richard og bare været hans hund. Med kys og kram og alt hvad der hører til når man har et væsen man elsker.

Cuba er en venlig, rar, legesyg og meget beskyttende hund. Jeg har aldrig nogensinde været usikker på ham ej heller utryg. Cuba er meget meget kærlig, hvilket afspejler sig i, at han opfører sig som en lille dreng. Han får varm mad hver aften, sover i arm med hans "far" og laver almindelige sjove drengestreger.
Richard har i mange år været kærester med min søster. Min søster har 2 voksne børn, som idag selv er blevet forældre. At se Cuba med de små unger er simpelthen en fornøjelse. Han finder sig i alt hvad de gør og jeg ved at INGEN af forældrene på INTET tidspunkt har været urolige for, at lade Cuba være alene med de små. Tværtimod!

Jeg har selv i de sidste 4,5 måneder været meget tæt på Cuba. Han har nemlig boet hos mig, mens Richard fik styr på nogle ting og fandt sig en lejlighed i Svebølle. Jeg har selv hund, men var slet ikke i tvivl om hvorvidt min egen hund og Cuba kunne bo sammen. Cuba er meget social og jeg har elsket helt ind i mit hjerte at have ham boende. Han har sovet i min seng og han har ligget i min sofa sammen med mig og min egen hund. Mit hjerte bløder når jeg tænker på Cuba. Han er i den grad i sorg lige nu.

Jeg er totalt i afmagt over det I har gjort imod Cuba og Richard. En nabo laver en falsk anmeldelse og ja, jeg siger falsk for Cuba er tilfældigvis altid i snor og har mundkurv på når Richardt går tur med ham. Det var naboens hund der overfaldt Cuba og det var Cuba der blev bidt og Cuba kunne intet gøre. Ej heller kunne Richardt. Han er jo lam!!!

Jeg er rystet over hele forløbet. Richardt smider I i fængsel og Cuba på internat. I har ikke engang afhørt Richardt!! Er det sådan det foregår???? En nabo ser sig ond i sulet på dig, laver en falsk anmeldelse om at din hund har bidt, I kommer uanmeldt og flår hunden ud af mine arme, bestiller en test der nærmer sig dyreplageri og beslutter så MÅSKE at hunden skal aflives!! Helt ærligt!!! Jeg tør jo dårligt gå tur med min egen hund nu ovenpå det her når I opfører jer så fuldstændigt utilstedeligt!

Jeg ved Cuba skal testes i morgen og min overbevisning er lige nu fifty fifty på hvordan det går. Jeg ved også at en sådan test NORMALT skal foregå i hundens vante omgivelser, men det sker heller ikke!!!
Grunden til jeg siger fifty fifty er fordi Cuba lige nu er i dyb sorg og savner sin far. Cuba er som et lille barn. Han forstår slet slet ikke hvad der foregår og i min verden er den test i laver i morgen ikke noget som helst værd. Det svarer simpelthen til at man tvangsfjerner et barn, knalder ungen på børnehjem og så laver vi lige en test for at se hvordan barnet reagerer. Hvad tror I selv??!!

Jeg græder over Cuba og den forfærdelige måde han bliver behandlet på og kan kun opfordre til, at du som læser det her tager ansvar og sender ham hjem til sin familie. Vi er her alle sammen og venter på ham og kan slet ikke bære at I måske beslutter jer for at han ikke må komme hjem til os igen. Det er jer der har lavet nogle fatale brølere i den her sag og det er jer der skal tage ansvar og måske begynde at stille de rigtige spørgsmål til de rigtige mennesker. Kom til bunds i den her sag og lad os få vores Cuba hjem igen nu.

Til orientering tillades det, at kopi af denne mail sendes til medierne. FÅ CUBA HJEM NU.

Hilsen Theresa Maja Sørensen
3 kommentarer:

  1. Nej hvor skulle de skamme sig det har ingen fortjent at opleve en skam man ikke handler når der er grund i stedet for når der ikke er

    SvarSlet
  2. Håber hunden kommer hjem, med en gevaldig undskylning til følge.. Det her er helt uhørt..

    SvarSlet
  3. Hvor er det dejligt at i har fået Cuba hjem igen :-D

    SvarSlet